top of page

Färgsätta på jobbet. Men hur?

Lokaler som används av många ska passa många. Vilka färger, möbler och funktioner är rätt? Och hur kan man säkerställa en smidig process när det är dags att byta lokal, renovera eller se över inredningen?


En genomtänkt och behovsanpassad inredning kan faktiskt spara pengar. Och en välvald färgsättning kan skapa mjuka och behagliga miljöer där personer känner ett inre lugn. Hur ser det ut på din arbetsplats: Stärker inredningen företagets eller organisationens vision och varumärke? Eller är den just nu ett sänke?


Det går att förändra.


Och en trivsam och genomtänkt inredning och färgsättning kan:

  1. Stärka vi-känslan

  2. Öka frisknärvaron

  3. Främja kreativitet, samarbete och arbetsglädje

  4. Öka trivseln för både anställda och besökare

  5. Öka produktiviteten

Men hur börjar man om man står inför en renovering eller uppfräschning? Genom att prata, titta, tänka, bolla. Det är ett sätta att behovsinventera. Men hur hitta tid? En halvtimme har alla - det kan vara en bra början. Ring mig när du är i behov av bollplank kring färger eller inredning för att få lite mer koll på hur man kan gå tillväga. För att få den där känslan av jaaaa!


Välkommen.


Fotot är från ett mötesrum jag inredde nyligen. Önskemålet från kunden var att använda återbruk i så stor utsträckning som möjligt. Väggfärgen är varmbeige, stolarna i ett tyg som upplevs som lila men har lite av både orange och turkos i sig samt en petroleumfärgad och en beige gardin. Stolar och bord är återbrukade.


Comments


bottom of page