top of page

Att välja inredare.

Hur vet du om du hittat rätt inredare? Är jag den du söker? Svaret på den frågan beror förstås på. Jag är av den uppfattningen att du måste välja inredare utifrån känsla och förtroende. Kanske har du fått rekommendationer från en vän eller kollega? Kanske har du hittat mig när du surfat runt? Jag som driver INUTI heter Lisen Bergström och har hjälpt privatpersoner och företag i över 15 år med inredning.

För mig är det viktigt att vara lyhörd och öppen. Jag kliver inte in som en smakdomare, utan som en som lotsar dig. Vi ska tillsammans förstärka, förbättra, förtydliga. Lyfta fram, förfina, försköna – och absolut inte glömma funktion eller känsla. Men det finns inget färdigt facit. Utan vi guidar oss framåt tillsammans, mot ett nytt uttryck och mot ökad trivsel. Dina behov+mina idéer. Det är formeln jag jobbar utifrån. Eller en av dem. Din frustration+min lösning är en annan.


Det här gäller oavsett om du söker inredare till ditt hem eller till din arbetsplats. Uppdragen är olika, men processen hyfsat lika. Det gäller att jag förstår skillnaden mellan ditt nuläge och ditt önskade läge. Och kan förmedla vad som behöver göras för att nå fram.

Comments


bottom of page